På dagen hvor Roskilde Festival sætter deres billetter i salg til 2018, er der naturligvis en håndfuld nye navne i sigte. Og også i den hårdere ende!
Lad os starte med det tunge:

Scour

Phil Anselmo’s nye band Scour, der tæller medlemmer fra Pig Destroyer og Cattle Decapitation rammer Roskilde Festivalen hårdt, med en brutal omgang black metal inspireret hegn! 
De seneste live optagelser fra Scour’s koncerter vidner om et band og en Phil Anselmo i absolut topform. Her tænker vi særligt på optagelsen fra Hellfest i sommer! 

Phil Anselmo har været hyppig gæst på Roskilde Festivalen. Både med Down og sit eget band. Med Scour kommer han til festivalen med sit absolut vredeste projekt til dato! 

Clutch

Mere rock til Roskilde! Hvor bliver rocken af?! Kritiske røster har lyt gang på gang over “manglen” på den mere klassiske rock på Roskilde. Men med Clutch på programmet er rockfolket i hvert fald sikret en solid rockfest på dyrskuepladsen til sommer, når der skal festes til bl.a. “Electric Worry”. Clutch vender tilbage på Roskilde 10 år efter deres første koncert i 2008! 

Chelsea Wolfe

Drømmende gotiske doom-udladninger venter os når singer-songwriter, Chelsea Wolfe, går på scenen i Roskilde. Hendes seneste album “Hiss Spun” udgivet dette efterår, viser en yderst tung, mørk og melankolsk udgave af Chelsea Wolfe, der dog altid holder fast i de store melodier. 

Slaves (UK)

I den mere støjende ende finder vi de engelske punkede rockere i Slaves. I nyere tid er der gået mere eller mindre trend i bands bestående af kun to mand. Slaves er ét af de bands og består udelukkende af sanger/trommeslager Isaac Holman og guitarist Laurie Vincent. 
 

Roskilde Festival finder sted d. 30/6-7/7 2018 og metal- og rockfolket kan i øjeblikket se frem til: 

Watain, Scour, Myrkur, Clutch, Chelsea Wolfe, Slaves & Mogwai