I forlængelse af den utroligt succesfulde verdensturné i forbindelse med bandets sekstende album ”The Book Of Souls”, 2016-2017, drager IRON MAIDEN igen på turné til næste år, hvor “The Legacy Of The Beast World Tour” kommer til Europa i en række arenaer og festivaler.

Turnéen starter i Tallinn, Estland 26. maj og slutter i Londons O2 Arena 10. august. MAIDEN spiller i Royal Arena, København 5. juni og på Sweden Rock Festival

 Konceptet for The Legacy Of The Beast World Tour er inspireret af MAIDENs mobilspil og tegneserie af samme navn. Scenedesignet vil afspejle en række forskellige, men sammenhængende “verdener” med en set-liste, der dækker over en stor del materiale fra firserne, samt en håndfuld af overraskelser fra senere albums, der tilføjer diversitet.

Med sig har de ingen ringere end Killswitch Engage (Royal Arena)!

Billetpriser: PL1 666,- / PL2 570 / PL2U (stå) 570,- / PL3 470,- / PL4 370 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 24. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Fanklub presale fra mandag 20. november kl. 09.00
Der vil være presale for Jyske Bank kunder og Samsung brugere på deres Samsung Members app fra onsdag 22. november kl. 10.00 (47 timer), læs mere på jyskebank.dk/musikken og download Samsungs app herwww.samsung.com/global/galaxy/apps/samsung-members