“Hej drenge. Vil I lave sommerens sidste metalfest i Byhaven? I kan gøre hvad I vil”. 

Sådan ca lød ordene fra Pumpehuset, da de forleden kontaktede os, med en dato for sommerens sidste metalbrag i Byhaven.  

Dette kunne vi jo på ingen måde sige nej til. Så nu har vi booket to bands til Byhavescenen og blæser samtidig op for DJ pulten! Så lad os gå amok d 9/9 2017, hvor Pumpehusets Byhave skal have årets sidste metalliske indsprøjtning!

Og det fedeste er: det er GRATIS!

Hvem er det så der spiller?

Slægt
Treo’s nye darlings! 2017 har været Slægt’s helt store år. Hypen omkring old school heavy/black metallerne har været stor. Ikke mindst pga deres nyeste udspil “Domus Mysterium”. Bandet sejrede stort på sommerens Copenhell med en af festivalens bedste koncerter. Naturligvis skal Slægt have lov til at runde den metalliske sommer af i Byhaven!

Cruelty’s Heart
Inden Slægt går på scenen står den på pagan black metal fra Cruelty’s Heart. Bandet var en del af Blastbeasts New Shit Showcase i 2016, hvor de indtog Pumpehuset med stor stil. Nu vender bandet tilbage til Pumpehuset. Denne gang med en koncert i Byhaven.

Vi ses d 9/9 i Byhaven!!

Event