I afdelingen “fuck, hvor er det godt at være power metal fan i dag” rammer en tour med et band der aldrig før har gæstet Danmark, samt et navn der har dannet skole for uanede mængder af power metal bands. 
Tysklands fremadstormende power metal band Orden Ogan spiller for første gang nogensinde i Danmark når de gæster Beta på Amager, som et led i deres kommende “Gunmen Tour 2017”.
Orden Ogan tager på den kommende tour i kølvandet på deres snart 5. udgivelse “Gunmen”, der er sat til udgivelse d 7/7 2017. Bandet har tidligere været på tours med navne som Hammerfall og Copenhell aktuelle Powerwolf. 

Med sig har de ingen ringere end legendariske Rhapsody Of Fire (Nej, ikke Rhapsody Reunion dog – for at undgå alt forvirring). På denne tour vil italienerne præsentere deres nye sanger Giaccomo Voli for første gang og med sig har de en setliste, bestående af en masse af de gamle klassiske power metal hymner, da deres nyeste udspil “Legendary Years” er en hyldest til de gamle Rhapsody albums fra starten af 90’erne.

Endnu mangler der at blive offentliggjort aftenens support. 

At det er Beta der ligger scene til denne koncert gør bare, at power metal folket i Danmark får en unik chance for at opleve to bands, der normalt spiller i haller foran 1000ende mennesker, i en lille tætpakket klub. Dette bliver uden tvivl en unik oplevelse for fans af genren. Så vi regner naturligvis med et hurtigt udsolgt og tætpakket Beta til dette brag! I øvrigt som det eneste sted i Skandinavien!

Før, i mellem og efter koncerten vil der være fest med Blastbeast DJ’s, hvor vi naturligvis disker op med en masse power metal! 

Hvornår: 19/10 2017
Hvor: Beta 
Pris: 150 kr
Link til billetsalg 
Event