Uanede mængder af vrede. Intet andet kan gøre det, når først Al Jourgensen og co. tænder op for helvedesmaskinerne.

Er der én ting I kan være ganske sikre på under årets Copenhell, så er det, at I nok ikke finder et mere vredt band end Ministry. Bandet viser ingen nåde, når de bringer deres agressive og helvedes brutale arsenal af tonstunge riffs, maskinelle rytmer og elektroniske beats ud over os alle på Refshaleøen. 

Jourgensen lagde ellers Ministry til ro tilbage i 2008, efter en periode hvor tidligere præsident George Bush for alvor blev lagt for had på udgivelserne “Rio Grande Blood” og “The Last Sucker” . To udgivelser der i høj grad var med til at cementere en nyere og langt mere hårdtslående metallisk retning end på Ministry’s første og mere new wave og electronic-inspirerede plader i starten af 80’erne og på til midten af 90’erne.

Med et band som Ministry kan publikum opleve et band, der siden har dannet grundlag for uhørt mange bands i genren. Hvor havde navne som Nine Inch Nails, Marilyn Manson, Copenhell aktuelle Rob Zombie eller sågar Rammstein været uden Ministry’s maskinelle påvirkning i de tidlige år? 

Bandet er vågnet op til dåd igen tilbage i 2011 og siden har de ikke set sig tilbage, med udgivelserne “Relapse” fra 2012 og “From Beer To Eternity” fra 2013 som de seneste. 

I 2017 er der lagt i ovnen til endnu en voldsorgie fra Ministry. Allerede nu er der offentliggjort artwork til den kommende plade, der naturligvis har Donald Trump som motiv. Smukt!

Så sandelig. Provokatøren Al Jourgersen er for alvor tilbage i frontlinjen, hvor han hører hjemme. Som at blive kørt ned af en løbsk tank!

Hvor: Hades
Dag: torsdag
Kl.: 00.15