Årets helst store energiudladning og punk overdosis får vi allerede kort efter festivallens start, nemlig når britisk Frank Carter & The Rattlesnakes kigger forbi Copenhell.

Skrevet af Martin Horn Pedersen

Det beviste den tidligere Gallows- og Pure Love-forsanger, da bandet kiggede forbi både Århus og København i oktober sidste år. Det var to ret forskellige shows, hvor vi i Århus var så få, at alle publikummer kunne stå på scenen med bandet, mens der i København var proppet til renden. Bandet og særligt Frank beviste for alvor, at de elsker det de laver, for de gav sig selv 100 % begge aftener ligegyldigt hvor mange vi så ellers var.

Frank ejer simpelthen showet i sine hulehånd. Og herfra udfolder der sig et kæmpe kaos af punk og vildskab på scenen, hvor han med ganske få interaktions virkemidler, får skabt dén intensitet der skal være mellem bandet og publikum. 

Bandet har siden udsendt albummet “Modern Ruin”, hvor der er blevet skruet lidt ned for vildskaben, med op for nogle utroligt smukke punksang, hvor påvirkning fra den mere storslåede rock har gjort sit indtog. Vi tror, at dette kommer til virke perfekt live, hvor disse, sammen de gamle numre, vil kunne løft bandet op på det næste niveau. Så uanset om du er til punk eller ej, så skylder du dig selv, at give bandet et kig. Forvent kæmpe energi fra en af de bedste frontmænd derude lige nu.

Det bliver helt sikkert en oplevelse, hvor risikoen godt nok er, at du efterfølgende er fuldstændig drænet for energi. Men hvad ville en koncert på Copenhell være uden energi? Frank får vores varmeste anbefaling! 

Hvor: Pandæmonium
Dag: Torsdag
Kl: 17.30