Højoktan knallertfræs fra bøllepunkerne i Wölfblood er The New Shit i maj – Gør jer klar til lussinger!

Tager du lige dele d-beat fra Discharge og Disfear, blander det Motörheads tonserdrive og tilføjer spandevis af læder og nitter, så får du K-Town bastardbarnet Wölfbloods knytter lige i sylten, fyldt med langhårede guitarriffs, 1-2-3 og skyhøje promiller i blodet!

Den skarpeste observant og mest vågne satan i flokken vil nok bemærke, at frontmand Tiago Dias også er kendt som vred mikrofonkontrollør i sidste års The New Shit band Dreich, men i Wölfblood er den slæbende og kølige doom skiftet ud med lussinger med ansigtet presset mod en brændvarm udstødning. Vi kan slet ikke få armene ned over den anstrengte kølighed der ligger til grunde for denne asfalterede hudafskrabning kogt ned til 2 minutters konsekvente los i løgene.

Fanden, sgu og fuck!

 

Wölfblood er stadigvæk et meget nyt og uskrevet blad på den danske musikscene, men blodet på tanden er tyktflydende, og de er klar til at se rødt med blikket stift rettet mod at indtage scenen med kvælertag og snottere i lige krydderen på det intetanende danske publikum.

I øjeblikket er det kun nummeret ”Ride With Satan 666” der ligger tilgængeligt, men rygtet siger, at nyt materiale er på vej! Bandet skulle lige en tur op hvor ulveblodet for alvor hyler, og færdiggøre indspilningerne studiet i Sverige. Men hvis man skal bedømme bandet ud fra nedenstående liveoptagelse fra DIY-spillestedet Bumzen, så kan vi roligt bunde en sjus eller 100, og derefter tage til MC-træf med paraderne hævet langt over hovedet.

 

Vi glæder os uhyrligt meget til at se hvad den blodtørste ulv har til os til The New Shit Showcase i januar, 2018. For hvis ovenstående er en indikator, som vi kan gøre os klar ud fra… så er jeg stadig ikke helt sikker på, at vi når at blive klar.

Wölfblood, baby!

Links:

https://www.facebook.com/W%C3%B6lfblood-1735635233341107/