15241802_702407213255988_3654849683463153059_n5 års jubilæumsversionen af Nordic Noise Rock Festival begynder om blot to uger! Og nu kan du vinde billetter til den herlige hard rock/heavy metal festival

D. 12 og 13 maj omdannes Remisen ved Trianglen nemlig til et sandt mekka for hard rock og heavy fans i alle aldre, oplev bl.a Denner / Shermann, som vil spille klassikere fra Mercyful Fate og nyt materiale, samt thrash legenderne Artillery (band) som genopfører storværket “Fear of Tomorrow” i sin helhed. Festivalen byder desuden også på udsøgte udenlandske legender som Tygers Of Pan Tang fra England, som midt i 1980erne var toneagivende i bristisk metal.
Og fra Sverige gæstes festivalen af BULLET som spiller fandenivoldsk knallert-heavy som kun de broderfolket kan skære den !
Det bliver med andre ord et brag af en rockfest med i alt 16 bands, oceaner af fadøl, spændende merch-stande og masser af lir !

Og nu har du altså mulighed for at vinde billetter til braget! Det eneste du skal gøre for at vinde er, at svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet i artiklen.

Spørgsmål:

Hvad er navnet på årets Nordic Noise maskot?

a) Thunder Priest
b) Fire Priest

Vinderen findes d 6 maj!