17795958_1348366931912698_171157103535770532_n
Københavns nye doom/stoner/spacerock festival, Children of The Sun, er klar med en håndfuld nye skarpe navne til sommerens første udgave!

Der er så sandelig noget at se frem til for doom metalleren. For tidligere har Children of The Sun kunne præsentere følgende navne til den kommende festival, der afholdes 26-27. maj ved Enghave:

Dead Witches (UK/IT) – Okkult stonerrock med ex-Electric Wizard trommeslager Mark Greening
Yuri Gagarin (SE) – Episk space stoner fra Göteborg
Mountain Witch (DE) – 70’er hardrock/stoner når det er bedst
Dopelord (PO) – Dragedoom fra østeuropa
De Forbandede (DK) – Fynsk melodisk knallert stoner
og Gaia (DK) – Lyden af et tordenskrald fra jordens kerne

Men nu er Children Of The Sun altså klar med endnu flere hårdtslående navne.

Danske IAmFire og  Stone Cadaver, finske Tombstoned og et af topnavnene for i år svenske Greenleaf, der nok skal sørge for 70’er viben!

Det siger arrangørende:

Siden 2013 har Copenhagen Psych Fest været med til at sætte rammerne omkring den hastigt voksende danske psychscene, og efter en veloverstået festival på Christiania 2016, har vi valgt at forandre vores koncept, så vi i år holder to kortere og mere genre styrede festivaler.

Vi har altid set Copenhagen Psych Fest projektet som en festival, der grundet de mange forskellige psych-subgenrer, krævede et stort antal af både bands og scener. Med fokus på at forøge publikumsoplevelsen, har vi stillet skarpere på det musikalske indhold ved, at skabe festivaler med et mere strømlinet line-up. Vores nye kærlighedsbørn er blevet døbt Children of the Sun og Free Your Mind og begge afholdes i Enghave, i den gamle nedlagte tog remise KPH-Volume henholdsvis den 26-27. maj og 10-12. august.

Tilmeld jer event