17424726_1341569872588975_4272040823537094194_nI aftes kunne danske metal fans opleve verdens bedste Accept folde sig ud i Vega. 
Til efteråret får selv samme fans igen mulighed for at opleve Accept’s legendariske sange. Her bliver de dog leveret af den tidligere Accept frontmand UDO, der med sit projekt Dirkschneider udelukkende vil spille sange fra Accept kataloget!

Med turneen ønsker Udo Dirkschneider at at tage ordentligt afsked med de gamle evergreens fra dengang. Planen var egentlig at turnere med soloprojektet U.D.O. i 2017, men folk har været så glade for Accept-konceptet, at Dirkschneider-lejren har valgt at fortsætte et år endnu.

Men når Back To The Roots-turneen er slut, vil det altså være helt slut med Acceptnumre i U.D.O.-sammenhæng.

“A lot of people ask me, ‘Why do you do this?’ And I said… Always people are asking, ‘Oh, can you play this ACCEPT song and this ACCEPT song and this ACCEPT song?’ I mean, I have fifteen U.D.O. albums out, and, for me now, U.D.O. is U.D.O. Of course, I know that the people like to hear ACCEPT songs with my voice, but I wanna close something — I wanna close, like a book, and say, ‘Okay, that’s it. I read it.’ Sometimes you have to come to an end with something. I wanna close up everything with ACCEPT. And this will be the last time.” – Udo Dirkschneider

Touren rammer Amager Bio d 28/11 og Voxhall 29/11!