image002Danmarks ubetinget største rockband er booket til at spille Danmark’s nationalstadion til næste sommer!
Ja, Volbeat spiller i Telia Parken d d. 26. august!

I August 2017 tager kvartetten ud på en tour med en vision om at hæve barren til det næste niveau. På denne tour vil Volbeat spille 10 eksklusive stadion- og udendørskoncerter i syv forskellige lande med en sætliste, som kommer til at rumme numre, der hidtil ikke har været at finde på bandets repertoire og aldrig har været spillet live. Udover bandets velkendte numre, vil sætlisten også indeholde nyt materiale samt en række overraskelsesoptrædener med særligt udvalgte gæster.
Bandet er allerede begyndt på den kreative proces med målet om at levere deres mest ambitiøse produktion til dato med en historisk aften i Danmarks nationalarena Telia Parken d. 26. august.

Forsanger Michael Poulsen siger:
“Vi bestræber os altid på at vokse på hver tour. Det er af afgørende betydning for os at blive ved med at hæve barren, og give vores fans en unik oplevelse, for at vise vores taknemmelighed for den støtte de gang på gang viser Volbeat. Det bliver en helt speciel oplevelse for os og vores fans at optræde med en sætliste der indeholder både gamle hits og nye numre vi aldrig har optrådt med live. Det her bliver en helt usædvanlig omgang, som vi alle ser frem til at føre ud i livet.” 

Forudbestilling af koncertbilletter bliver tilgængeligt fra den 30. november kl 10:00 via bandets fanklub ”Rebels & Angels”: http://www.volbeat.dk/en/exclusives/.
Den 1. december kl. 9:00 følger det officielle billetsalg via http://volbeat.tickets