image014Der venter en stor filmisk koncert oplevelse, når Gutterdämmerung præsenteres i Tivoli’s flotte koncertsal til februar 2017! Naturligvis med fuldt band!
Sidst vi kunne opleve Gutterdämmerung var på sommeren’s Copenhell.

Gutterdämmerung er dels et rock’n’roll show, dels en filmisk oplevelse med et stjernecast ud over det sædvanlige. Navne som Iggy Pop, Joshua Homme, Jesse Hughes, Lemmy, Tom Araya, Mark Lanegan, Volbeat, Grace Jones, Justice, Nina Hagen og Slash pryder den imponerende liste over musikere, der spiller en rolle i showet. Idéen udspringer fra den belgiske-svenske visuelle artist Bjorn Tagemose, og ambitionen er at skabe den ultimative rock’n’roll film med udgangspunkt i stumfilmens set up: det er musikken, der fortæller historien om de sort/hvide billeder på lærredet.

Kort fortalt har Gud befriet menneskeheden for sex, drugs and rock’n’roll. Endnu længere oppe i det høje sidder en engel og kigger ned på den triste jord og beslutter at sende the Devils guitar retur til jorden og så tager løjerne fat. Mere kan vi desværre ikke afsløre her, men kan bare opfordre til at du indløser billet til den ganske særlige forestilling. Vi lover, det bliver ikke kedeligt!

Dato
Torsdag 16. februar 2017 – Tivolis Koncertsal, Tivoli, København
Billetpriser: 425 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 2. december kl. 09.00 via livenation.dk og billetlugen.dk