imageNWOBHM bandet Tygers Of Pan Tang bider fra sig igen på deres nyeste selvbetitlede udspil, der endda udgives via danske Mighty Music!

 

Det er til at forstå, at det nyeste Tygers album strøg direkte ind på en velfortjent 24. plads på den engelske salgslisteog sågar en flot 12. plads i Danmark.

Albummet oser hele vejen igennem, med dens 11 numre, af rendyrket og bundsolid hard rock og klassisk heavy metal. Der er som sådan intet nyt på den front. Og vi får naturligvis både skarpe heavy metal slagere og bombastiske power ballader.

Men hvad gør det, når man som band mestrer lige præcis dét håndværk!

Lige fra den groovede “Glad Rags”, der lyder som noget Def Leppard kunne have udgivet i storhedstiden i 80’erne, og over det forrygende singleudspil “Only The Brave” , der med sin energi og herlige melodiske touch, nok skal blive et sikkert hit på livefronten, for de britiske tigere fremover! Og som vi helt sikkert også får at høre, når bandet spiller i Danmark til næste år på Nordic Noise Festival i KBH.

Jacopo Meille synger fantastisk hele vejen igennem og generelt viser bandet, på trods af dets samlede levealder et overskud, som man ikke finder lige hos ret mange andre bands i deres stil.

Og så er der jo produktionen. Søren Andersen har været manden ved knapperne. Også her er resultatet bundsolidt, hvor særligt den massive trommelyd vinder stort. På guitarfronten kunne den sagtens have klaret en smule mere tyngde i distortionen, så vi kunne have fået en endnu mere tung heavy metal sound, hvor det på udspillet lyder mere som decideret hard rock.

Sådan kan man jo altid diskutere frem og tilbage.

De ændre dog ikke på det faktum, at det her album nok skal tilfredsstille alle med hang til klassisk 80’er heavy metal!

Opsummering: De britiske tigere bider fra sig igen. Tygers Of Pan Tang har med deres nyeste selvbetitlede album udgivet et hamrende solidt heavy metal udspil her i 2016!

Lyt specielt til: “Only The Brave” , “Glad Rigs”, “Never Give In” , “Do It Again”

For fans af:  New Wave Of British Heavy Metal!

Tygers Of Pan Tang udgives via Mighty Music