Tyr-ValkyrjaFærøske TYR med Heri Joensen i front, er for alvor kommet i modvind, efter det er lykkedes for tilhængere af den ekstreme aktivistgruppe, Sea Shepherd, at få aflyst en række shows med bandet i Tyskland.

Grunden til aflysningerne skyldes bandet og særligt Heri’s deltagelse i den årlige, og fuldt ud lovlige, deltagelse i Færøernes hvalfangst.

Efter Sea Shepherd og dens tilhængere fandt ud af Heri’s deltagelse i hvalfangsten, har de kørt en stor propaganda hetz i mod TYR og de venue’s der har booket dem. Det har nu betydet at følgende venue’s har aflyst bandets koncerter:

Berlin (GER) “Postbahnhof” – Cancelled
Rostock (GER) “Alte Zuckerfabrik” – Cancelled
Erfurt (GER) “From Hell” – Considering cancelling
Vienna (AUT) “Viper Room” Considering cancelling
Weinheim (GER) “Café Central” – Cancelled
Cologne (GER) “Essigfabrik” – Considering cancelling
Leiden (NLD) “Gebr. De Nobel” – Cancelled

Og det er selvom Heri tidligere har lagt denne video ud, om netop Færøernes hvalfangst, hvor han udførligt beskriver, hvordan det forholder sig med hvalfangst på Færøerne!

Jer der har fulgt med inde på Aalborg Metal Festival’s Facebook side i sidste uge, vil nok have oplevet den store debat der blev skabt efter 4 tilhængere af økoterrorist gruppen, forsøgte at få bandet’s koncert i Aalborg til november aflyst. Det fik de naturligvis intet ud af og TYR spiller fortsat i Danmark!

Det er forfærdeligt og tankevækkende, at man har haft held med at blande politik ind i metalmusik på denne måde. Det burde simpelthen ikke kunne ske og er en direkte hån mod TYR, deres erhverv og deres fans! Og så kan man jo fremover frygte, at man er nødt til at være veganer, før man kan føle sig velkommen som band eller som fan, i udvalgte tyske venues!

Nu har Heri et sidste opråb til folk om hjælp. Se i videoen hvordan du kan hjælpe:

https://www.facebook.com/joensen.heri/videos/1221246921273153/