metallicaSå er det sluppet ud hvem der åbner Københavns nye koncerthus, Royal Arena!

Og det bliver et metallisk ét af slagsen! Ingen ringere end METALLICA sparker nemlig døren til Royal Arena ind, som et led i deres “Hardwired…To Self-Destruct Tour” i 2017.

Men det er alligevel unikt. For når Metallica kommer til Royal Arena til februar, vil det således være første mulighed for at høre bandets nye materiale live i Europa, ligesom Metallica vil levere et “one off” show, specielt til lejligheden.

Metallica giver to koncerter i Royal Arena hhv. d 3. og 5. februar.

Lars Ulrich udtaler:

”Metallica åbner den nye arena! Det glæder vi os utroligt meget til. Vi er stolte og taknemmelige for, at vi er det første band der kommer gennem dørene og indvier den nye arena, og det er jo et stykke tid siden vi har været i Danmark, i Horsens for et par år siden, så vi er ekstra ekstra spændte på, at komme tilbage til mit fædreland og spille nye numre fra den friske plade. Vi ses derude til indvielsen af den nye Copenhagen Royal Arena”.

Billetter:
Billetpriser: 820,- / 695,- / 450 kr. + gebyr
Billetsalget til Metallicas koncerter starter på fredag 30. september klokken 10.00 via ticketmaster.dk og livenation.dk

“Hardwired…To Self-Destruct” udkommer d 18/11