Cattle Decapitation

Cattle Decapitation. Roskilde Festival 2016. Foto Henrik Moberg Jessen

Ingen Roskilde Festival uden mindst ét band i den mest ekstreme genre! 

 

Tidligere har ekstreme navne som Nile, Anaal Nathrakh og Decapitated leveret kranieknusende toner til et feststemt publikum på Roskilde. I år var ingen undtagelse og derfor var det op til Cattle Decapitation at vise den ekstreme metal fane på årets Roskilde.

Og veganer-metallerne formåede da også at samle et ganske stort publikum på Pavilion lørdag aften, med deres hårdtslående deathgrind.
Cattle Decapitation er for Roskilde Festivalen den rigtige booking på det rette tidspunkt. Bandet er fortsat topaktuelle med deres nye og anmelderroste “The Anthropocene Extinction” og herfra fik vi leveret en 5-6 numre! Så at de spiller på Roskilde virker helt naturligt.

Vi der havde ventet på den helt ekstreme metal på årets Roskilde blev bestemt heller ikke skuffede. Fra staren gik blev der leveret brutale riffs, lynhurtige blastbeats fra David McGraw og alt sammen toppet af Travis Ryan’s dyb growls.

Cattle Decapitation er måske nok ekstreme, men ligesom med Anaal Nathrakh vinder bandet stort, når de enkelte gange bliver en kende mere melodisk i omkvædet. Det er her vi for alvor oplever hvilken musikalsk dynamik de ekstreme metallere rent faktisk besider i deres musik.

Cattle Decapitation var en glimrende tilføjelse til ekstremerne på Roskilde Festival!

8-penta