imageAnthrax ramte mandag aften Pumpehuset på et led i deres “For All Kings Tour”. Denne gang som headlinere! 

 

Det er efterhånden længe siden, at Anthrax har lagt vejen forbi København som headlinere. De sidste to gange har været på Copenhell. Men denne aften hed scenen Pumpehuset, hvor et stort publikum tog imod de amerikanske thrashere.

Bandet var, som ved de to tidligere shows i København, garant for god og solid underholdning og selvom “For All Kings” langt fra er deres bedste plade, så virkede de nye numre en smule bedre live, hvor vi i starten fik  “You Gotta Believe” og “Monster At The End”.

Vi skulle dog hen til tredje nummer “Caught in a mosh” før publikum for alvor kom i gang. Og netop publikum spillede en vigtig rolle i Anthrax’s ellers alt alt for korte headliner set denne aften. Med et SÅ tændt mandags publikum kunne ikke engang en rungende lyd og et lettere rutinepræget Anthrax stoppe dén fest, som koncerten udviklede sig til i midten af sættet.

Anthrax’s absolutte hovedperson er nu engang Scott Ian og da han spurgte om nogle i crowden kunne lide thrash, fik han samtidig placeret en venlig lussing til tidligere Anthrax mand og nu Volbeat guitarist, Rob Caggiano, som var tilstede denne aften i Pumpehuset.

Efter godt og vel en time takkede bandet af med “Antisocial” inden de vendte tilbage og fik sat gang i pitten med “Breathing Lightning” og “Indians” .

Et headliner show på lidt over en time er for lidt og da festen syntes at toppe, var det farvel og tak. Men mens det stod på var det fandme hyggeligt i Pumpehuset!

7-penta