africa

For to uge siden var undertegnede i Johannesburg for at deltage i Wacken Metal Battle Sydafrika!

Og efter en uge med enorme oplevelser både hvad angår musik, samt en masse nye bekendskaber, er der ingen tvivl om, at metalscenen i Sydafrika er sprudlende. Over 100 bands havde ansøgt om at komme med i opløbet om at spille på Wacken Open Air, der er flere metalfestivaler end der er i Danmark og så har de deres årlige South Africa Metal Awards!

Selve finalen blev afholdt på spillestedet Rumors Lounge. Her deltog omkring 500 metalheads fra overalt i Sydafrika. Da aftenen var slut var det vinderbandet fra Capetown “Zombies Ate My Girlfriend”, der løb med sejren ud af de i alt 8 bands, der havde klaret den til finalen.

Det er på tide at vi begynder at vende hovedet mod syd og dykke ned i den kæmpe store mængde af bands der findes i Sydafrika!

Her vil jeg klart anbefale jer alle at starte med at tjekke denne liste af bands ud:

The Drift

Zombies Ate My Girlfriend
Vulvodynia
Bulletscript
Riddlebreak
Theatre Runs Red
Red Helen

Video reportage