Bëst bandMed fråde om munden og blottede tænder, har vi hevet et sandt bæst ind til The New Shit for maj måned! 

Til næste The New Shit navn skal vi en tur til Jylland. Hvor markerne strækker sig kilometer for kilometer, sproget er sit eget, og brugsdyr er som en del af familien. Okay, vi skal godt nok kun til Aarhus, men med et så beskidt og nederdrægtigt band som BÆST, kan fordommene hurtigt få frit løb!

Og nu sidder jeg her, med musikken i ørerne og prøver at sætte nogle af de fineste ord på jeg kender, og ender blot mere og mere som en tungnem huleboer, der med ét får lyst til at tage en kølle i hånden og gå på jagt efter vildsvin og flyveøgler.

Når alt kommer til alt, så er BÆST ikke bandet der opfandt den dybe tallerken. Hell, jeg tror ikke engang de påstår at kunne bruge en, men med groovet så solidt plantet i den effektive og fængende brutale dødsmetal, så kræver man heller ikke noget som helst mere! Det er uden tvivl nogle gutter der kan sit kram, og da vi først fik fingrene i dem, var vi tætte på at sende dem videre i systemet…. Hør og se selv hvorfor:

De er nemlig MEGA fede, jo! Og så kan man jo sidde her med sin lille upcoming-ting der hedder “The New Shit” og tro at de hver især har 20 års sceneerfaring med 17 forskellige bands hver. Men disse gutter er lige så nye på scenen som Justin Biebers ufødte adoptivbarn. Næsten da.

De spillede for nyligt debutkoncert til Royal Metal Fest, hvor de fejede benene væk under alle fremmødte, med en solidt spillet koncert, der absolut viste, at den nakkebrækende dødsmetal med stribevis af fadøl, fedtet langt hår og hullet denimvest på ingen måde er erstattet af konservatorie-djentet palæo-prog og følsom black metal iført skjorte og overskæg.

Bæst kommer til at tage kegler på den danske metalscene! Mark our words.

Link:

https://www.facebook.com/baestband/