MetalDanmarkDen 3. september holder MetalDanmark igen branchedag på Spillestedet Stengade, og håbefulde metalbands kan gøre sig klar til at søge – årets lukke og slukke navn bliver mægtige HateSpere.

 

MetalDanmark er igen i år gået i samarbejde med Spillestedet Stengade om afvikling af metalbranchedagen. I år sker det d. 3 september, når der lukkes op for en dag i metallens navn.

“Sidste års branchedag var en stor succes, og derfor har vi mod på at lave en igen i år. Vi ved, at der er så meget fantastisk metal og hard rock derude, og vi mener, at alle metal- og hard rockbands skal have en chance for at trykke den af foran et dedikeret publikum og en interesseret branche”, siger daglig leder af MetalDanmark, Anni Klitmøller.

Der er plads til fem bands, og for at komme i betragtning til at spille, skal man sende sin EPK indeholdende musik (kun musik sendt i mp3-format kommer i betragtning), bandbeskrivelse og billede til MetalDanmark på metal@metaldanmark.dk.

Der åbnes op for ansøgninger i dag den 1. maj, og der er deadline 1. juni.

Har du kun fysik materiale, kan det sendes til MetalDanmark, Amagerbrogade 259A, 3, 2300 København S.

Alle ansøgninger bliver gennemgået af en lyttegruppe, der så udvælger de fem bands, der får lov til at stå på scenen den 3. september.

Udover de fem udvalgte bands er MetalDanmark stolte af at kunne præsentere HateSphere som aftenens lukke og slukke band.

– Der er rigtig mange fantastiske bands i DK og kunne jeg vælge dem alle gjorde jeg det –
men der er kun plads til et hovednavn på Branchedagen, siger daglig leder for MetalDanmark, Anni Klitmøller og fortsætter: – og vi er glade for at kunne præsentere et band, der har haft så stor betydning for den danske metalscene, som HateSphere har.