imageOktober bliver en stor måned for fans af symfonisk og power metal. Tidligere er Delain og Sonata Arctica blevet annonceret til koncerter i Pumpehuset. Og nu melder endnu en sværvægter sin ankomst!

 

Powerwolf! Et navn mange langt fra forbinder med koncerter i Danmark er endelig blevet annonceret til ikke bare én, men hele to koncerter i Danmark til efteråret!

Det drejer sig om Pumpehuset d 14 oktober og Voxhall d 22 oktober!

Powerwolf albumdebuterede med
“Return In Bloodred” i 2005 og fulgte to år senere op med konceptalbummet “Lupus Dei”, der delvist blev indspillet i et kapel. Siden er fulgt yderligere fire album, hvoraf “Blessed & Possessed” (2015) er det seneste – også et livealbum, “Alive In The Night” (2012), er det blevet til.

Med sig har de gotiske power metallere svenske Civil War, der består af tidligere medlemmer af Sabaton!

Event