noworneverNordic Noise aktuelle Now Or Never udgav i slutningen af februar albummet “II”. Et klassisk heavy metal udspil med moderne lyd!

 

De to tidligere medlemmer fra Pretty Maids Ricky Marx (guitar) og Ken Jackson (bas) har dannet Now Or Never sammen med tidligere Sultan medlem Ranzo (trommer) og Jo Amore (vokal) tidligere medlem i Nightmare.
Som udgangspunkt en ganske fed konstellation og bandet slipper da også ganske godt fra “II”.

Sangene er rendyrket heavy metal, som var de trukket ud af den reneste 80’er formel. Der er godt med pumpespade, highpitch vokaler og pulserende trommer. Originalt er det ikke. Men heavy metal dét er det fandme!
Men der hvor “II” for alvor vinder er på den massive lyd Now Or Never har fået sig her.
For Satan i helvede! Det her er overraskende tungt og massivt og giver samtidig en forhåbning om, at det er præcis dén lyd og det helt reelle billede af bandet vi får her når de spiller live. Tungt og poleret uden at være overproduceret!  Formidabelt ramt af produceren.

Og så er der jo sangene. Sange som også langt henadvejen gør sig fint, men som også viser, at de i det store hele nok ikke bliver det nye sort. Til det mangler der de helt gode melodiske hooks og et omkvæd der for alvor rammer én. Men der er en håndfuld gode sange, hvor særligt den massive “The Answer”, åbningsnummeret “The Voice Inside” og den smukke “Save Me” gør sig rigtig godt!

Om Now Or Never for alvor træder ud på den store internationale heavy metal scene med “II” må tiden vise. I hvert fald kan vi der elsker rendyrket heavy metal godt glæde os til at se bandet når de spiller til Nordic Noise festivalen på Østerbro til maj!

Opsummering: Lyden af sprød, massiv og tung heavy metal får du hos Now Or Never, der er ude med “II”. To tidligere medlemmer af Pretty Maids udgør en del af besætningen, der spiller på årets Nordic Noise festival. Men om bandet med “II” for alvor bryder igennem på heavy metal scenen tvivles der på, da sangene på albummet fremstår for anonyme til at de huskes.

Lyt specielt til: “The Answer”,  “The Voice Inside” og  “Save Me”

For fans af: Pretty Maids, Accept, Saxon

Now Or Never – II udgives via Mighty Music/Target