blues pillsLegendarisk post-hardcore, verdensklasse blues rock og fremadstormende dansk stoner rock udgør de vigtigste elementer for rock- og metalfans i dagens Roskilde release!

Gendannede At The Drive In er klar til at rive os alle rundt med en solid omgang hardcore på Roskilde Festival! Udover en stor række koncerter i 2016 arbejder bandet også på ny musik, der eftersigende skulle komme meget snart og som bliver opfølgeren på “Relationship of Command” fra år 2000.

Og så til de unge fremadstormende kometer! For Roskilde Festival har booket de suveræne Blues Pills! Det anmelderroste rockband med Elin Larson i front har på rekordtid sikret sig en plads som et af tidens bedste livebands! En plads der er blevet slået fast igennem intens turnévirksomhed og som flere gange har bragt dem til Danmark. Bl.a. på sidste års Copenhell og til en koncert i Aalborg i foråret! Nu er der heldigvis mange flere der kan opleve de soulede blues rockere til sommer!

Og så til dagens danske release! Fantastiske Bersærk , der sidste år udkom med debutalbummet “Mulm”, meldes også klar til Roskilde Festival! Det betyder samtidig at Bersærk bliver det første navn fra vores The New Shit koncept der spiller på Roskilde! Vi er hamrende stolte over at se de danske stonerrockere betræde Rising Scenen til sommer!! Velfortjent!

Desuden er det måske værd at nævne, at Liturgy-trommeslager Greg Fox offentliggøres med tre forskellige acts til Roskilde: Guardian Alien, Fox Millions Duo og Ex Eye.
Sidstnævnte er et Roskilde-only projekt bestående af Greg Fox, Colin Stetson, Shahzad Ismaily & Toby Summerfield.

Rock-og metalfansk på Roskilde Festival 2016 kan nu se frem til:

Tenacious D, Red Hot Chili Peppers, Bring Me The Horizon, Sleep, Cattle Decapitation, Tsjuder, At The Drive In, Let Live., Blues Pills, Ghost, Kvelertak, Frank Carter & The Rattlesnakes og Bersærk