The Vintage Caravan på Roskilde Festival. Foto: Weiss

The Vintage Caravan på Roskilde Festival. Foto: Weiss

Årets første egentlige hard rock koncert på Roskilde Festival 2015 blev leveret af de unge islændinge fra The Vintage Caravan. 

 

Hypen hos dette band er stor for tiden. Også så stor at de nu var blevet booket til Roskilde Festival. forståeligt!

For The Vintage Caravan har det der skal til for at skille sig ud fra mængden af retro hard rockere, der jo i sandheden skyder op i disse år.
De har sangene, de har lyden, de har teknikken og så har de attituden!

På trods af deres unge alder har dette band allerede en kæmpe stor liveerfaring. Det kom dem til gode, tidlig søndag aften på Roskilde Rising, hvor karavanen leverede en god og overbevisende hard rock koncert sprængfyldt med energi, lækker guitar- og bas soli og så med de her sange, som simpelthen bare vokser og vokser for mig.

At Roskilde Rising så har en lydmand der åbenbart ikke aner hvor den berømte volumeknap sidder på sin mixerpult, kom desværre ikke bandet til gode denne aften.
Det er simpelthen urimeligt for band og for publikum, at man kan stå 4 meter (ja 4 meter, sgu!) fra højtalerne og snakke højlyt sammen midt under koncerten. Det ville man ikke engang kunne i Tivoli!!

På trods af dette, faktisk rigtig store irritations moment, fik The Vintage Caravan fyret godt op for rock-kedlerne  på dette års Roskidle Festival. Faktisk så meget at de egentlig brude have været blevet placeret på en af de “rigtige” scener i stedet.
Det sker forhåbentlig snart. For med så fantastiske rocksange som “Craving” “Let Me Be” og den smukke, smukke ballade “Winterland” er der ikke langt fra det helt store gennembrud for The Vintage Caravan!

8-penta