body countIce-mothafuckin-T! Hiphoplegenden indtager metalfestivalen, og det kunne ikke være mere perfekt!

Det bliver gun-shots, politisirener, gangsterrap, skimasker, guldkæder og.. metal. Ja, det lyder sgu nok lidt mærkeligt, men den er god nok. Ice-T kommer til Refshaleøen med sit kultband Body Count. Fordi Body Count is back! De brød i 2014 hele otte års albumstilhed med et brag af en skive “Manslaughter”, hvor blandt andet nummeret “Talk Shit, Get Shot” er på. En klassiker fra start af! Lyt selv med her:

Body Count er ikke for alle, langt fra. Men alligevel går snakken i krogene alligevel på at vi skal gå amok. Og med bandets fænomenale ry som live orkester, så kunne man sagtens tro at det nok skal blive en kæmpe fest alligevel! Læg dertil alle dem der skal se giraffen og den store Hades-scene måske ikke virker så stor igen når alt kommer til alt?

Et spinkelt håb for undertegnede (og MANGE andre er jeg sikker på) er, at Mike Muir fra Suicidal Tendencies gæster Body Count’s koncert – eller at Ice-T gæster Suicidal Tencendies. Body Count har nemlig lavet et FORRYGENDE remake af klassikeren Institutionalized. Og tilmed en video til det! Se her:

Hot diggidy! At nummeret stort set aldrig bliver fremført live før skal man dog ikke dvæle så meget med. Vi tror på det! Go Ice-T, go Mike!

Body Count spiller på den store Hades scene torsdag kl 19:00. Så husk at pakke jeres skudsikre veste, at tage jeres baggy jeans på og bandanaen rundt om hovedet. Det her går nemlig ned! Og så kan jeg godt tilgive Copenhell for ikke at have booket Limp Bizkit endnu (there, I said it.)