kreatorSÅ er programmet til årets danske rock- og metal festival endelig komplet. Copenhell står for døren og idag er 4 nye navne kommet på! 

 

Først og fremmest drejer det sig om mægtige Kreator , der senest rev Roskilde Festivalen midt over tilbage i 2013, med et forrygende thrash attack!

Herefter kan festivalen med glæde præsentere det kæmpemæssige hard rock/glam metal brag The Darkness, der HELT sikkert kommer til at få dansefesten frem i os alle! Også The Darkness var forbi Danmark i 2013, hvor de gav en forrygende folkefest i et pakket Amager Bio. Weiss kvitterede efterfølgende med fuldt hus i anmeldelsen, der sluttede med ordene: “Tak til The Darkness for at vise at rock n roll stadig kan være fandens sjovt, energisk og festligt. Ubetinget en af mine største hard rock-oplevelser længe!”

Sømandspunk og døde venner er hvad der står på menuen når Turbonegro giver os tempofyldt og potent cock n’ roll!

Og sidst men ikke mindst, så vil de danske veteraner fra Red Warszawa stå for at rive underbukserne af de værdige!

Det fulde Copenhell-program tæller således:

Slipknot – Primus – Rise Against – Gojira – Ghost – Body Count feat. Ice T – Hammerfall – Kreator – A Day To Remember – The Darkness – Life Of Agony – Black Stone Cherry – Red Fang – Suicidal Tendencies – Bloodbath – Cannibal Corpse – At The Gates – Asking Alexandria – Turbonegro – Exodus – Ensiferum – Nucelar Assault – Blues Pills – Primordial – Marduk – Iron Reagan – Code Orange – Upon A Burning Body – Konkhra – Raunchy – Saint Vitus – Krokodil – Red Warszawa – Solbrud – Monolord – Butcher Babies – Morgoth – Night Fever – Huldre – Sea – Halshug – Horned Almighty.

Tak skæbne! Vi glæder os!