savageSavner du også den helt klassiske heavy metal her til lands? Frygt ej! Savage Machine er kommet for at bevise, at den langt fra er død i Danmark!

High pitch vokaler, pumpende riffs og melodier der sætter sig omgående på nethinden. Det er formlen hos Savage Machine, der i dén grad har fået navne som Accept, Priest og Maiden ind med modermælken i sin tid.

Bandet der tidligere gik under navnet Momentum skiftede navn til Savage Machine og udgav efterfølgende EP’en “Through The Iron Forest”. En EP der oser af den reneste form for klassisk heavy fucking metal du kan finde.

Med Savage Machine til Wacken Metal Battle Danmark, er der sikret en fuldfed heavy metal fest, hvor øl, denimveste og headbanging er obligatorisk.
Glem alt om tidens trends. Savage Machine skal nok vise at old school heavy metal er udødeligt!