contritionKøbenhavnske Contrition er vendt tilbage med fornyet kraft – ny forsanger, ny lyd og ny energi!
Contrition måtte desværre aflyse sidste års deltagelse i Wacken Metal Battle pga. Deres forsanger Nico forlod bandet og de ikke kunne nå at finde en ny i tide. De har dog imidlertid fundet Anders Høst der tidligere har udfoldet sig hos Opiate.
Den står på tunge grooves, heftige beats, skrig, growl, rensang og riffs der går lige i ølarmen, plus kompositioner der udfordrer selv de ædru! Tankerne kan til tider godt ledes hen på en tidligere Wacken Metal Battle vinder i Aphyxion, der endte med at få meget ros og succes ved at være med i konkurrencen. Contrition går dog egne veje og meget tyder på at det er deres tur til at blive den næste i rækken af prominente og veletablerede metalbands i DK.

Forvent et hårdt og kontant show fra et leveringsdygtigt groovet metalcore band, gør en dyd i at tage røven på dig så snart du tror at du har regnet dem ud.