2015 har gjort sit indtog, og det betyder et nyt dejligt år med en masse endnu dejligere metal! I forgårs fik i det som Weiss glæder sig mest til i dette nye år, og nu kommer der Kong Core’s ubestridte glæde-sig-mest-til liste over ting annonceret til det nye år!

cancer_bats_announce_new_album_details_for_searching_for_zeroCancer Bats – Searching for Zero

Kender man mig personligt, så ved man at ét af de bands der næsten aldrig kan gøre noget forkert, er det canadiske southern hardcore-band Cancer Bats (Forsangeren Liam’s sideprojekt AxeWound taler vi ikke om…). De er sågar klar med ny skive i starten af dette nye år – produceret af ingen ringere end sværvægteren Ross Robinson (Slipknot bl.a.). Så det lader til Cancer Bats endelig er ved aktivt at opsøge deres kæmpe potentiale! Og er de to nye numre (“Arsenic in The Year Of The Snake” og “Satellites“) en indikator for resten af pladen, bliver “Searching For Zero” et kæmpe hit for undertegnede!

 

 

B2LOAEgIgAAo8ZC.png-largeWhile She Sleeps – Brainwashed

Et band man skal til at holde gevaldig godt øje med inden for metalcore/hardcore, så er det While She Sleeps! Hvor end de sætter fødderne er de garante for at hive massevis af roser hjem. Senest da de supportede In Flames i Store Vega faldt publikum og anmeldere næsten alle i stime over de unge englænderes energi, nærvær og hitpotentiale!

Allerede nu kan man høre singlerne “Four Walls” og “New World Torture“, der i dén grad lever op til og bygger videre på deres kæmpemæssige potentiale!

 

Bonus: De to ovenståendes co-headliner i Pumpehuset d. 8 April! Begge bands er sublime og højenergiske live-orkestre, så det kan med sikkerhed siges at de kommer til at rive taget af stedet!

 

Lamb_of_God_photoLamb Of God på Roskilde Festival (+ ny plade)

Ligesom med Cancer Bats, så er Lamb Of God virkelig et band der står mig meget nær. De fik mig til at lytte til “hårdere” metal, og nummeret “Walk With Me In Hell” var et af de numre der fik åbnet mine øjne for metal i det hele taget. Og så er de jo et fucking genialt liveorkester – dét ved alle dem der oplevede dem på Copenhell i 2012!
Kan Roskilde Festival følge trop? Vi har hørt en lille fugl synge om at de gør forsøget på et gøre det endnu vildere end på Copenhell. Vi tager imod det med kyshånd! Og så er de jo også igang med ny plade!! Spændende, spændende…

 

tool_pool_271010095426Ny lyd fra Tool

Ja… man har vel lov at håbe? Bandet giver stadig mere og mere lyd fra sig og siden forsanger Maynard James Keenan er/har været i studiet med bandet, lader det til at musikken i det mindste er på plads! Dét her er i sandheden den “Chinese Democracy” som er værd at vente på.

 

 

 

 

Og så videre!!

Selvfølgelig kommer der mange flere spændende ting i 2015 – mange er 100% ikke annonceret endnu! Vi afholder The New Shit Showcase Pt II  i Pumpehuset som vi glæder os for sygt til! Sylosis, Marduk, Blind Guardian, Enslaved, Cattle Decapitation og Deftones har annonceret nye plader. Copenhell brager dørene op for endnu et solidt metalprogram (hvor over halvdelen af navnene stadig mangler) og Blastbeast Metal Camp bliver endnu vildere på dette års Roskilde Festival. 2015 – kom an!