super-duper-alice-cooperSå er det tid til en lynkonkurrence mere. Denne gang går vi til filmen! For på fredag skal vi se film – og feste!
CPH:DOX – Europas næststørste dokumentarfilmfestival har flere musikfilm på programmet i disse uger. Herunder “Super Duper Alice Cooper”, der er produceret af Sam Dunn, som vi alle kender fra “A Headbangers Journey” og “Iron Maiden Flight 666”.

Filmen der går bag om manden, musikeren og bandet Alice Cooper har høstet flere fine anmeldelser. Senest hos vores venner på Devilution, hvor Daniel Pilgaard kvitterede med 5/5 og ordene: “Det er en forrygende og fængende fremstilling af et sympatisk menneske fanget i en destruktivt dualistisk tilværelse, der starter som drøm og ender som et mareridt. ”

På fredag vises filmen i Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 Kbh. K. i Bio Asta og vi har billetter tilrådighed, som vi meget gerne vil dele med et par heldige vindere.

Før og efter filmen vil der være fest på Asta Bar, hvor vi her på Blastbeast vil fyre op for anlægget med alt det bedste fra den hårde rock til hair metal!

Det bliver en forrygende aften!

Info om aftenen:

Der vil være bar inden filmen fra kl. 20.00.

Filmen begynder kl. 21.30 og varer til ca. 23.15

Bar igen efter filmen til 1.00.

For at vinde skal du svare på følgende spørgsmål samt skrive dit fulde navn i kommentarfeltet herunder:

Hvornår har Alice Cooper senest gæstet Wacken Open Air? 

a) 2013

b) 2014

Vinderne kontaktes imorgen aften (torsdag).