Metal All StarsNå så skal vi alligevel ikke til All Stars metalbrag i. Øv bøv.

Koncertarrangør ICO bekræfter i pressemeddelelse:

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele at koncerten med Metal All Stars 10. december i Store Vega desværre er blevet udskudt. Grundet øjeblikkelige ændringer i få af bandmedlemmernes forpligtigelser er Metal All Stars nødsaget til at rykke alle europæiske shows i perioden fra 28. november – 23. december til foråret 2015. Nye datoer vil blive offentliggjort snarest. Grundet disse uheldige omstændigheder vil Metal All Stars kompensere ved at tilføje yderligere artister til det nye line-up i 2015.

Billetter til den udskudte koncert 10. december vil kunne benyttes til koncerten i det nye år eller refunderes, hvor de er købt.

For mere information: www.metalallstars.com.