Blues Pills. Templet. Foto: Weiss

Blues Pills. Templet. Foto: Weiss

Et totalt udsolgt Templet tog imod Elin Larson og resten af Blues Pills med åbne arme. Og bandet takkede med en smuk og veludført rockudladning. 

Efter at være blevet kørt igennem af to middelmådige supportnavne, hvoraf det ene danske, Shivas Nat, faktisk gjorde rigtig fin figur skulle Blues Pills vise hvorfor den hype der er omkring bandet er godt givet ud.

I sensommeren gæstede bandet Beta2300, men det betød ikke at interessen er blevet mindre siden da. For Templet havde udsolgt og det forstår man godt. For når man ser et band som Blues Pills, hvis bandmedlemmer hviler så meget i sig selv på en scene og har en så musikalsk forståelse for groove, swing og dynamik, der næsten er uhørt nu til dags, ja så sælger man billetter og det gør man i stor stil.

Bandet satte i med Highclass Woman fra deres debutudgivelse og herefter gik det slag i slag med velspillet start 70’er inspireret rock. Elin Larsson har på trods af sin lille størrelse en stor, stor stemme, der sammen med bandets tre øvrige medlemmer danner rammen for deres fundament. Et fundament der måske ikke ligefrem er nyskabende eller revolutionerne, men som altså er fandens effektivt fordi de kort og godt skriver nogle gode sange man husker og, ja, kan rocke med på.

Hos Blues Pills står de gode numre i kø. Men intet slår dog hittet Devil Man der groover tungt og soldit derud af. Det var da også dette nummer der skabte størst begejstring i salen, men næsten lige efter at man følte klimaks var ved at blive nået, gik bandet af scenen efter lige godt og vel en time.

Desværre måtte bandet ikke spille til længere end klokken 00. Det er desværre for lidt og vi kunne sagtens have brugt langt, langt mere.

Igen må man dog sige tak til Templet for at hive endnu en fed koncert i land.

Blues Pills var en rendyrket rockudladning med rå girlpower på en dejlig fredag aften! Fedt!

9-penta