Sabaton VegaPå med danseskoene og spænd drikkehornet op til lir! Der er nemlig dømt fest i Vega til november! 

Vi er super glade for, helt eksklusivt her til aften, at kunne annoncere to special guests til Sabaton’s koncert i Vega d 25 november!

Sidste gang Sabaton spillede en headliner koncert i Danmark, var det med Eluveiti som special guest. Denne gang bliver vi i stort set samme boldgade rent musikalsk. Det drejer sig nemlig om ingen ringere end to af de absolutte sværvægtere indenfor folk og vikingemetal!

KORPIKLAANI og TYR bringer deres festlige metal med til Vega 25 november!

KOPIKLAANI fra Lahti, Finland har været aktive som band i forskellige formationer (tidligere som Shaman) i over 20 år og deres enorme kapacitet på en scene er derfor til at forstå. KOPIKLAANI har været regelmæssige gæster i Danmark siden 2012 og har spillet både Aarhus, København og Copenhell. Sidstnævnte viste sig at blive en stor succes, hvor vi her på siden kvitterede med 4 stjerner og mange flotte ord;

”..Men INTET på Copenhell slår den fest der var Korpiklaani. Aldrig har jeg oplevet gladere mennesker samlet foran en scene. Det var et fantastisk syn og lige ud pisse hamrende sjovt. Der blev moshet, træskodanset og gentagende gange crowdsurfet til Korpiklaani’s violin-metal..”

TÝR fra Færøerne besøgte sidst Danmark så sent som d. 5. september 2014. Det var som en del af den nystartede festival Mittland Festival der fandt sted på 5-øren og som vi var så heldige at overvære.
TYR er tro mod deres rødder og udover at være klædt traditionelt, synger bandet for det meste også på deres modersmål – hvilket giver en helt speciel troværdighed i musikken.

Det er tilladt at danse – både mosh og folkedans! GÅ AMOK!

Både Sabaton, Korpiklaani og TYR d. 25/11 2014 i Store Vega til kun 270 kr!!

Billetsalget er startet via Billetnet.dk  og yderligere info om koncerten kan findes på www.vega.dk eller www.3rd-tsunami.com.

 

Sabaton Vega