The Black Dahlia Murder_PRDet nordjyske ska gøre klar på fistpump-fest, når det amerikanske melodød orkester rammer festivalen! Med sig i denne offentliggørelse har de også danske Illdisposed og Huldre!

The Black Dahlia Murder, der i vores optik gav en af de mest opløftende koncerter på årets Roskilde Festival (læs vores anmeldelse her), kan sgu ikke få nok af det danske! De giver nu også koncert til Aalborg Metal Festival! Endnu mere at glæde sig til nu!

Pladeaktuelle Illdisposed og Huldre, der forhåbentlig er hjemvendt med en Wacken Metal Battle sejr i ryggen (vi tror på jer!), giver også koncerter ved årets festival.

Programmet er således nu:

CANNIBAL CORPSE, THE BLACK DAHLIA MURDER, DARK TRANQUILITY, ILLDISPOSED, REVOCATION, AEON, HULDRE, BLOOD LABEL, HIDIOUS DIVINITY

Yes!

Aalborg Metal Festival varer fra 6. til 8. November 2014!