HeartburnAt de goooo’e gamle plader er ved at vende tilbage igen bliver nu atter slået fast, med den første vinyludgivelse af Illdisposed bedst sælgende “1-800 VINDICATION”.

Det er det helt nye pladeselskab, “Heartburn Music”, der står bag denne udgivelse. Selskabet blev dannet i marts 2014 af de to bagmænd Jakob Schultz, manden bag Metalized og som vi kender fra hans tid som guitarist i Invocator og Maceration, samt Bjørn Bihlet, der har spillet med i bands som Koldborn, Horned Almighty og Boil og er medstifter af Royal Metal Fest.

Idéen med pladeselskabet er at udgive kvalitets-metal på vinyl, fra albums, der ikke tidligere har været udgivet i dette format.

Dette er derfor rent guf for metalfanen, der ønsker sin metal the good old way!

Den første udgivelse er altså Illdisposed’s “1-800 VINDICATION”. Denne rammer gaden  d 27 juni og trykkes kun i 500 oplag.

”Det er en stor tilfredsstillelse at ”1-800 Vindication” endelig udgives på vinyl. For 10 år siden var der ingen interesse for vinyl, men det har heldigvis ændret sig. Albummet stor som noget specielt for os, da det var vores første for Roadrunner og også det album som vi nåede endnu længere ud med. Det har helt klart haft en stor betydning for os, så det bliver godt at se og høre det på sort vinyl”, siger guitarist Jakob Batten.

Pladen udgives iøvrigt samme dag, som Illdisposed helt nye skærring “With The Lost Souls On Our Side” også ser dagens lys.

Tjek Heartburn Music ud via dette link