AbscissionDMFPå Dark Mental Festival får du mulighed for, at dykke ned i et program fyldt med nye spirrende navne på den danske metalscene. Ét af disse navne er det atmosfæriske blackened death metal band Abscission!

Med medlemmer fra bands som WOA Metal Battle finalebandet Defilementory og Vanir er Abscission fra Roskilde klar til at suge publikum ind i deres formørkede univers, fyldt med atmosfære og tonsvis af stemning. Det her er dødsmetal i sin sorteste, men også smukkeste fremtoning.

Abscission udgav i 2013 EP’en “The Constellation”, en EP som vi her på Blastbeast.dk tildelte 4/5 pentagrammer med ordene:

” For med “The Constellation” har Danmark fået sig et blackened death metal band af utroligt høj karat. Med stor selvsikkerhed og præcision får Abscission tæsket sig igennem EP’ens 30 minutter til UG.”

Bandets formørkede dødsmetal sikrede dem en plads i finalen til årets Mighty Fight Night i Pumpehuset. Her skulle Abscission bevise deres værd, for på den måde at sikre sig den efterspurgte plads på årets Copenhell-plakat. Denne gik dog til et andet Dark Mental Festival band, nemlig Heidra.

Men Abscission beviste dog atter den aften, at de er et band, der så sandelig skal opleves live for at man som tilskuer for alvor kan mærke og føle bandets vrede i musikken!

Abscission er et must på årets Dark Mental Festival. Og bandet spiller på fredag d 16!