sons of death valley banner

En af de helt nye skud på metalstammen er sydstats-hardcore bandet Sons Of Death Valley!

Hva fanden?! Et hardcore-band i en metalkonkurrence!? Nemlig! Og velfortjent og berretiget er det sgu også, for Sons Of Death Valley’s bluesede og sydstats-inspirerede tag på hardcoren er nemlig både tung og beskidt!

Lyt til Sons Of Death Valley’s musik på facebook

Og lige præcis energien mellem de hårdstlående og groovede riffs samt vildskaben i hardcore-elementerne er hvad jeg personligt ser frem til at opleve live med dette band. Og hvis de kan forene alle tingene og gøre det autentisk, er der sgu ikke mange grænser for hvor langt de ka’ nå!

Lyt til Sons Of Death Valley’s musik på facebook

Specielt et band som Every Time I Die kommer frem flere gange når jeg hører deres musik, og det er bestemt heller ikke en dum ting! Dette er nemlig et band der kan tage alle det bluesede, det grove, det tunge og det vilde og forene det så det stadig giver mening!

Alt mulig held og lykke til Sons Of Death Valley til Metal Battle 2014!