mushroom cloud banner
Randers har også metalbands. Et af dem er Mushroom Cloud! Og de er et ganske særligt bekendtskab!

For Mushroom Cloud er nemlig ret svære at sætte i bås. Noget metallere altid er vilde med og altid er vilde med ikke at være vilde med. For Mushroom Cloud blander hist og her som det passer dem – jeg kan høre både progressive elementer, heavy elementer, et injektion af thrash og en godt og solidt skud svensk melodød! Siden 2008 har de eksisteret og har bl.a. lavet video til det her nummer (lånes der lidt af Terminator 2 temaet? Fedt lyder det i hvert fald!)

Det er ikke vildt meget jeg kender til bandet, men ikke desto mindre bliver det ekstremt spændende at se hvad trioen har at byde på til Wacken Metal Battle! Det er vokal, trommer og guitar – ikke så meget pis! Og så formår de endda at skabe et yderst bredt lydbillede, som nok skal blive interessant at se live. I bandets levetid har de spillet Aarhus tyndt og har bl.a. spillet sammen med Mercenary.

Mushroom Cloud kunne sagtens gå hen og blive en af årets helt store overraskelser til Metal Battle, så vi ønsker dem held og lykke!!