Fashion blog coreLænge ventet, savnet og yderst hypet. Blastbeast fashion blog er tilbage. Hvordan skal vi ellers i flok kunne bevise vi ikke er konforme?!

Vi har før været inde på, hvordan thrashionistas skal bære deres battlejacket med de rette patches, hvordan styling af håret giver størst pondus i pitten og at man ej skal benægte lyden af kæder og nitter, når man skal have opmærksomhed for sin stil.
Men.
Der er et lettere negligeret folkefærd derude. En flok utilpassede unge, der vil vise de giver fuckfinger i flok og finde personlighed i det mest moderne. Jeg snakker selvfølgelig om core-folket!

Mange overvejelser skal til før det rette look kan skabes. For hvor vil du hen? Hardcore? Deathcore? Metalcore? Scenetechscreamodjentcore? Mulighederne er mange – og tipsne ligeså.

 

Merch

For trivium da også, den her kan godt være svær. For hvor ligger balancen og integriteten mellem at vælge de fede t-shirts og den fede musik? Skal fronten være prydet af upcoming support-navne eller er vi ikke bange for at vise kærlighed til nogle af de lidt mere velkendte, når garmenterne skal svinges i slamdancen? Alt sammen ting der skal overvejes nøje! Og hvis et band har sweet merch, så trækker det altid op, uanset hvad.

Og glem ej af krydre looket op med en sweet cap eller en fresh tophue.

Derudover er mesh-shorts, stretchy skinny jeans, low-top kondisko og tank-tops et must. For det er lige så meget et spørgsmål om funktion som det er looks. Og du er ik true HxC før du beviser dit værd i pitten og ikke tør bløde en lille smule.

Gode hjemmesider:

impericon.com

allinmerch.com

merchnow.com

 

Tattoos

Intet core uden tattoveringer! Det burde vel give sig selv? Så hop ned og hæv børneopsparingen og bestil fluks tid til to full sleves. Har du ingen kreativitet til at finde på betydningsfulde idéer, frygt ej – få lavet én arm med japanske fisk og blomster og den anden med old school sømandstattoveringer. Job done! Derudover er et synligt chest-piece (noget med vinger) og måske lidt ekstra spice på benene også obligatorisk! Går du all-in? Så er en hals-tattoo et must!
Husk at du helst skal ligne en der spiller i et HxC band, også selvom du ikke gør det! Kommer folk og spørger ind til dit band, så benægt det ikke, du ved aldrig hvornår du kan bliver hyret som vokalist.

Gode eksempler:

coretat 2coretat 3

coretat 4 coretat 5

 

Moves

 Watch and learn

tumblr_mnykmsY5sc1qcwshqo1_500

pit

Fitness

Hvor andre hårde genrer godt kan nøjes med at stå nede bagved, være tykke og se sure ud, så er der lidt nogle andre krav når det kommer til core. Nemlig din fitness!
Frontmanden fra As I Lay Dying, Tim Lambesis, kørte de seneste par år bodybuilder-stilen med at være uhyre muskuløs. Og hvordan gik det lige ham?? Fængsel!

Næh, du! Hvis du vil imponere de lokale scenechicks, så er skinny cardio vejen frem. Drop håndvægtene og begynd bare at slamdance for vildt derhjemme, i supermarkedet eller på kontoret. Nårsomhelst, hvorsomhelst! Så er du også godt klædt på til at styre pisset i pitten næste gang dig og dine bros skal til HxC show!

Så for at opsummere:

Tim buff mtl skinny

Afslutningsvis har jeg inviteret Christian Bøggild Otte fra siden Dude Manor til at skrive et par ord om hvor vigtig HxC moden er:
“FASHION BEFORE PASSION”.
– H2O

For hardcoregenren er moden lige så stærkt tilknyttet som et velplaceret “BLERGH!” og tunge breakdowns, men spørger du en hardcorefan om dette, så er der større chance for at få ham til at breake edge end at anerkende det.

Selvom devisen går på, at vi i hardcoren ikke går op i, hvordan man ser ud, så er det kun rigtigt, hvis du tilføjer “…så længe du ligner os.” Du skal ikke tro, at du bare kan bare troppe op til en hardcorekoncert uden at sørge for, at dit merch game er fuldkommen on point – flere dage inden et vigtigt show kan en hardcore-kid gå og overveje, hvilket band han vil reppe på brystet af sin tee (måske med 2k13-smart opsmøg på ærmerne afhængigt af ens alder) – og skal man rocke mesh shorts for max ventilation og komfort i pitten, eller er det på tide at lufte camoshortsene?? Kasketten skal naturligvis også være på plads, men hvilken vej skal skyggen vende?

Så når de tr00 hardcoredrenge siger til dig, at det her shit ikke handler om mode, så skal du bare nikke og så ellers two-steppe væk fra dem og ind på All In Merch eller Impericon og coppe noget lækkert kluns (måske er der et godt tilbud på en beanie??) – der er søde piger med Carhartthuer og ankertatoveringer, der skal imponeres, og det gøres alle dage bedst når man har styr på sin stil.

There you have it folks. Represent – with style!