tuomas… og så er det (næsten!) ikke engang løgn! 

Tuomas Holopainen keyboardspiller, sangskriver og primusmotor i Nightwish er nemlig gået solo på en plade, der skal hylde vores allesammen’s yndlings-and Onkel Joakim.

Hvad for noget?!

For fans af Nightwish kommer det ikke som den store overraskelse, at Holopainen’s musikalske kreativitet tager udgangspunkt i det filmiske univers. Mandens kompositioner hos Nightwish er storslåede og kunne sagtens gå til soundtracks til film og eventyrsfortællinger. Og dét er der ikke blevet lavet om på her skal jeg hurtigt sige!

Holopainen har så i midlertidig haft et samarbejde kørende med ingen ringere end Don Rosa, manden der i sin tid lagde grundtegningerne for Disney’s  ænder og den klassiske tegneserie “The Life and Times Of Scrooge.” Og netop den fortælling har været inspirationskilden hos Holopainen, der udgiver sit soloalbum med netop titlen “The Life and Times of Scrooge.”

Det blir jo det rene Duck Tales det her! Hvordan dét lyder må vi vente med at høre til  “The Life and Times of Scrooge” udgives d 11 april! Du kan dog allerede høre første nummer fra pladen herunder!

Disney Metal yessør!


scrooge