hvparty… og dét skal gøres og BLIVER gjort med manér!

Den store rockklub i hjertet af København inviterer nemlig til et stort anlagt fødselsdags-bash lørdag d 5 april.

Og her skal den satme ikke have for lidt skal vi hilse at sige! Regnbueis – TJEK, røde pølser – TJEK, 2 timers gratis øl – TJEK TJEK, gratis indgang – TJEK TJEK, strippere – TJEK TJEK TJEK!!  Og alt dette bliver selvfølgelig krydret med en omgang livemusik af rock n rollerne i ST. Prostitute og Snakebite.

High Voltage må siges at have sat et solidt og vigtigt aftryk på den danske rock og metalscene. Stort set hver weekend kan klubben melde om fuldt hus og glade gæster. Dette som en regulær klub og gå-i-byen-sted. Men også som en solid spiller når det kommer til den danske up-coming rock og metalscene, hvor klubben ofte præsenterer et nyt navn fra scenen herhjemme.

Men det er ikke kun de nyere navne, der har sin plads på High Voltage’ klubscene. Også større navne som Crashdïet, Hamferd, Svartsot og den kommende Reckless Love-koncert viser, at klubben også kan hive de større navne til stedet.

Det skal sgu fejres! Så folkens, her er et opråb: Der skal festes d 5 april og det sker på HV!

Link til info om event