Pet The PreacherOven på deres flotte signing med østrigske Napalm Records (der bl.a. også huser Candlemass, Cavalera Conspiracy, Hate, Monster Magnet samt danske Svartsot og Iron Fire) er Pet The Preacher nu klar med detajler om det fortkommende album!

Hold da op for et band med fart på! Og med god grund, for vest-metallen har aldrig set flottere ud i det danske land, når navne som Barricade og Helhorse brager frem – og nu også de nyere skud på stammen også skaber lidt røre uden for de danske grænser! Tiden er nu kommet til Pet The Preacher, der udgiver deres andet album, opfølgeren til “The Banjo” fra 2012, “The Cave And The Sunlight” på selveste Napalm Records d. 5. maj 2014!

Bandet har for nyligt imponeret til anden udgave af When Copenhell Freezes Over, og de gange jeg personligt har oplevet dem live, har jeg ikke været ét sekund i tvivl om at det her band når langt! Så det er dejligt at se udlandet også holder lidt øje med talentmassen i lille Danmark.

Tracklisten til “The Cave And The Sunlight” er som følger:

01. “The Cave”

02. “Let Your Dragon Fly”

03. “Kamikaze Knight”

04. “Remains”

05. “Fire Baby”

06. “Marching Earth Pt.1”

07. “Marching Earth Pt.2”

08. “The Pig & The Haunted”

09. “What Now”

10. “I´M Not Gonna”

11. “The Web” (Bonus Track – Digipack & Vinyl Editions)

 

Nummeret “Let Your Dragon Fly” kan høres her:

Og så det flotte artwork:

Pet The Preacher album art