Tyr-ValkyrjaJamen dog! Copenhell er åbenbart ikke den eneste der har TÝR på programmet i år!

En helt ny festival med fokus på nordisk musik i alle former ser dagens lys til maj i København. Frigg Festival kaldes denne festival og præsenterer et program der består af bands fra både Færøerne, Grønland, Island og Danmark.

De offentliggjorte bands er dog langt fra kun metal. Men nu er det altså blevet bekræftet at selveste TÝR kommer forbi festivalen, der bliver afholdt i Kongens Have d  9-10 maj 2014.

Arrangørene siger følgende om arrangementet:

“Idéen er at skabe en festival med masser af god musik fra Færøerne og de nordatlantiske lande krydret med spændende mad og nordisk kultur. Formålet er at samle tusindvis af mennesker fra hele Norden til et arrangement, hvor festivalgæsterne – ud over at samles om musikken – vil kunne samles i den fælles nordiske kultur og i de venskaber, som altid har været landene i mellem.”

Køb billetter på www.billetlugen.dk for 575,-

Kilde