motorhead aftershockØV! Lemmy’s helbred er desværre stadig ikke godt nok til, at lægerne råder ham til at tage på tour. Og selvom ikonet fra england har kæmpet hårdt for at vende tilbage på fuld styrke, har bandet måtte sande, at det desværre heller ikke denne gang bliver til en større Europa-tour.

Det er kommet frem her til morgen, hvor bandet skriver følgende på deres hjemmeside:

“It is with great regret that Motörhead has to announce the cancellation of their European tour, scheduled to start February, 2014. (…) Rome was not built in a day…like Lemmy’s health. But there is some strong light at the end of the tunnel here…we thank you so very much for your continued love, support and understanding.”

Den planlagte nye koncertdato med Motörhead og Saxon i Forum Horsens d 10/3 er altså aflyst og nu også bekræftet af arrangørene Live Nation.

Billetter kan refunderes hvor de er købt:

http://www.billetlugen.dk/om-os/aflyste-og-flyttede/refundering

Kilde