nails-bandRoskilde Festival smider det første hårdtslående navn på 2014’s program – og hårdtslående, dét må man fanme sige det er!!Festivalsæsonen er så småt over os igen – ok måske ikke lige.. Men for os der går op i næste års musik-programmer, så er det en spændende tid når de første navne begynder at komme på plakaterne!

Og nu har Roskilde Festival så smidt det første metalnavn på plakaten! og det drejer sig om det amerikanske metal/grind/hardcore navn NAILS! Det tre mand høje smadder-band har været en “best kept secret” nogle år efterhånden, men nu bliver det Roskilde Festivalens tur til at få vreden at føle i 2014!
Nails har to plader på bagen, “Unsilent Death” fra 2010 og “Abandon All Life” fra 2013.

Om Nails udtager Roskilde Festival’s metalbooker Stefan Gejsing:

“”Nails kan meget vel blive den mest brutale og yderligtgående oplevelse i 2014. Jeg så dem i USA for et par år tilbage, og lige siden har vi hvert år forsøgt at få dem booket til Roskilde Festival. Men de spiller meget sjældent i Europa, så det virkelig forrygende for os metalnørder, at det endelig er lykkedes i 2014.””

Link:
Nails’ facebook

Men der er vel ikke mere at sige end; brug lige 17 minutter (!) på at høre hele deres nyeste album “Abandon All Life” igennem! Og så ses vi pitten!

Vi vender stærkt tilbage kl 13, når dagens andet hårdtslående navn bliver offentliggjort! – fire mand højt og med 340.000 likes på Facebook.. Så kan gætteriet jo begynde!