nordic2-dages rock-festivalen Nodic Noise, der sidste år for første gang blev afholdt i Pumpehuset, vender tilbage igen i 2014. Arrangørene er klar med de første navne!

Arrangørene af Nordic Noise festivalen har til den kommende festival proklameret at line-uppet i 2014 vil blive større og bredere end sidste år, hvor bl.a. Shotgun Revolution, Black City, LA Collection og Siamese Fighting Fsh spillede i Pumpehuset!

Nu kan festivalen præsentere de første par navne, og der er bestemt nogle gamle kendinge blandt de offentliggjorte navne. Mest af alt kommer en af dansk metal’s sande guitar Godfarthers forbi Pumpehuset! Ingen ringere end Michael Denner kendt fra Mercyful Fate/King Diamond giver koncert med sit nye band!

Den fulde liste over de offentliggjorte navne kan ses her:

  • FREAK KITCHEN fra Sverige, med guitar-ikonet Mattias Ia Eklundh i front. Bandet er album-aktuelle i foråret og spiller en eksklusiv koncert i Danmark på Nordic Noise.
  • FATE, Danmarks bedste bud på AOR/hardrock lige nu, der netop har begået et af deres bedste albums nogensinde.
  • ELECTRIC GUITARS med Søren Andersen og Mika Vandborg, som nok har stået for dette års måske største danske guitar-rock oplevelse.
  • DENNER’S TRICKBAG med Mercyful Fate/King Diamonds Michael Denner og hans tro følgesvende, der i 2013 udsendte deres roste debutalbum.

Nordic Noise Festival finder sted i Pumpehuset fredag d. 23 og lørdag d. 24 maj 2014.

Fredagens program kommer til at stå i den alternative rocks afdeling, med fokus på nogle af Nordens mest bemærkelsesværdige alternative rockbands pt. Line-up herfra forventes offentliggjort i januar 2014.

Lørdagen er dedikeret til den traditionelle guitar-baserede rock.

Sagt med andre ord – der er skruet godt op for guitaren i Pumpehuset d. 23 og 24 maj.

Billetpris er 200 kr. om dagen, og 400 kr for partout billet. Til de hurtige vil der være Early Bird billetter på partout billetten til 300 kr, indtil d. 31/1 2014.

Billetter kan købes her: http://billetto.dk/nordicnoise2014