hellboundSå for Saaaaaatan i helvede! Gør jer klar til Københavns nye store metal-flagskib HELLBOUND

Og hvad er HELLBOUND så? Tjek denne sprøde video ud og få svaret inden du læser videre!

HELLBOUND er:

HELLBOUND er baseret på et frivilligt samarbejde mellem metalinteresserede ildsjæle og Studenterhuset i København. Vi afholder 4-6 større metalfester om året, hvor vi sammen kan hylde metalmusik i alle afskygninger samt det fællesskab, vi alle sammen er en del af.

Til HELLBONUD Vol. 1 vil det være kongerne af dansk Thrash, Artillery, der spiller op til metalfest sammen med Death Metal drengene fra Fall of Pantheon. HELLBOUND starter fra kl 20:00 med 2 timers Happy Hour og fortsætter til lagt ud på natten med billige bajere mm.

Selvom HELLBOUND afholdes på Studenterhuset, skal det understreges, at ingen er for gamle til at høre heavy og drikke bajere til HELLBOUND. Alle slags metalfans er velkomne, og vores valg af bands vil også afspejle, at der er plads til al slags metal. Til hver udgave af HELLBOUND vil der minimum være to livekoncerter samt metal-DJs, hvor I kan komme med ønsker til alt i det brogede metalunivers – lige fra skramlet protometal fra sen-60’erne til mere moderne tråd. Det vil derudover også være muligt at ønske bands til de kommende shows til selve arrangementet. Alle ønsker er velkomne, om det så er dit eget band eller dit yndlingsmetalnavn.

Entréen vil normalt være 50kr. men alle kan få entréen til 25kr. hvis de medbringer en flyer. HELLBOUND er et frivilligt initiativ, og vi støtter derfor også op om de mennesker, der lægger en masse frivillige kræfter i at holde livekulturen kørende. Derfor vil de, der arbejder på Beta/Amagerbio, Pumpehuset, Vega, Templet, Lygten, Gimle, Obscene eller Kældertråd, få gratis entré, hvis de fremviser deres medlemskort fra deres respektive spillested*. Vi vil altid køre med samme lave priser i baren, og da vores samarbejdspartner, Studenterhuset, er støttet af Københavns Universitet, vil der være en ekstra rabat på øl til studerende på Københavns Universitetet. Til HELLBOUND vil aldersgrænsen være 18 år, og vi glæder os til at drikke en masse øl og hylde den danske metalkultur med jer.

Vi ses til Bajere og Heavy – HELLBOUND.

Til det første HELLBOUND-arrangement vil vi her på Blastbeast.dk være jeres DJ’s, så kom ud og sving garnet! Det her er så sandelig noget der skal støttes op om!

HELLBOUND på Facebook

Link til event d 21 september 

hellbound