goatwhoreGoatwhore fra Luisiana, US kom på besøg i Roskilde, og leverede en heftig omgang thrash/black/death mikstur, der dog havde omfattende start-problemer

Goatwhore har længe været et band jeg har sat stor pris på – mest fordi deres bindegale blanding af thrash, black og death metal har utroligt meget særpræg over sig. Nummeret “Apocalyptic Havoc” fra skiven “Carving Out The Eyes Of God” (fantastisk titel by the way), var der jeg stiftede bekendtskab med dem. Et nummer der til fulde viser hvad de er i stand til!

Deres debut på Roskilde Festival skulle dog ikke blive det sønderivende og knusende bekendtskab jeg håbede på det ville blive. Det var ved koncertstart nok det laveste fremmøde jeg har set til en metalkoncert på Roskilde 2013 endnu. Og at de første 3-4 numre fra præget af en stor rungen i lyden, der lidt lød som lyden af en flymotor var lagt som backtrack til deres optræden. Og hvis ikke dét lægger en dæmper på en koncert, så ved jeg sgu ikke!

Der blev lagt ud med nummeret “Collapse In Eternal Worth” – et nummer der er lige-på-og-hårdt smadder! Et mærkeligt valg efter min mening, men ok – så ved man hvor man har dem! Herefter var det primært numre fra “Carving Out The Eyes Of God” og den nyere “Blood For The Master”, og forsanger Luis Benjamin Falgoust II var ubestridt koncertens midtpunkt, da han med sit maniske kropsprog nærmest dirigerede ondskab rundt i lokalet – udemærket showmanship!

Højdepunkter står som “When Bone And Steel Meet”, “Judgement of The Bleeding Crown” samt den fantastiske føromtalte “Apocalyptic Havoc”.
På grund af det lave fremmøde blev festen blandt publikum dog aldrig helt emminent, men Goatwhore kom og gjorde hvad de kunne under de forhold der var tilstede! Dog tynget lidt af en ærgerlig lyd i starten!

7-penta