Epitaph-front-500x623At heavy metal er kilden til evig ungdom cemterer de sande legender af genren Judas Priest med DVD-udgivelsen “Epitaph” fra deres seneste tour af samme navn!

Heavy metal-kongerne’s sidste store world tour blev afholdt i en periode på over 2 år. En tour der bragte dem rundt i hele verden en sidste gang, og som også kom forbi Danmark ved deres koncert på Copenhell i 2011. Var du til denne koncert vil du udentvivl kunne nikke genkendende til elementer og sætlisten i denne DVD, for den er nemlig nøjagtig identisk med koncerten på Copenhell.

Og Epitaph-touren var spækket til bristepunktet med klassiske heavy metal hymner. Der blev simpelthen spillet et nummer fra hver eneste Judas Priest udgivelse siden deres første udgivelse Rock n Rolla og til den seneste Nostradamus.

Over 2 timers klassisk heavy metal er vi således vidne til her. Og for satan hvor er det her dog kræs for alle pengene, hvis du finder glæde i klassisk og uhyre velspillet heavy metal. For velspillet er Judas Priest sgu’ . Selvom denne koncerten på Hammersmith Apollo i England er deres sidste koncert på den omfattende tour, så er Rob Halford’s vokal så tæt på godkendt, som den overhoved kan blive idag og sammenspillet i rytmesektionen sidder ligeså perfekt i skabet!

KK Downing var som mange sikkert godt ved ikke med på denne tour. Derfor var den ene halvdel af guitar-tjansen givet videre til Richie Faulkner, der selvom det kan virke blasfemisk for mange Judas Priest fans rent faktisk formåede, at give bandet et energisk los i røven, bandet syntes at have manglet i de seneste par år på scenen. Kald det et friskt pust!

Nuvel Judas Priest er ikke unge længere og der er ikke de vilde udskejelser på scenen længere. Men bandet har simpelthen skrevet så mange fantastiske numre, at man med denne DVD udgivelse simpelthen ikke kan gøre andet end at lade sig opsluge og lade musikken gøre sit med numre som “Victim of Changes”, “Diamonds and Rust”, “Night Crawler”, “Turbo Lover”, “Beyond the Realms of Death” og en fuldstændig fantastisk udgave af den sjældent-spillet “Blood Red Skies” fra Ram It Down.

Er du Judas Priest fan så er denne udgivelse et absolut must! Muligvis også fordi det måske bliver en af de sidste udgivelser fra bandets hånd (der arbejdes dog på et nyt studiealbum!). Det her er tæt på den perfekte live-DVD, med en sætliste der er en drøm for alle heavy metal fans!

9-penta

Judas Priest – Epitaph udgives via Sony