AbscissionUpcoming dødsmetalbandet Abscission er klar med deres debut-EP – og endnu et metalhåb i Danmark er hermed kommet til!

Bandet Abscission har for nyligt trukket en del opmærksomhed, da de sammen med bandsne Defilementory og Roarback fik stjålet udstyr for omkring 100.000kr fra deres fælles øvelokale her for nyligt. En tragisk hændelse uden tvivl, men så er det sgu heldigt at Abscission lige nåede at udgive “The Constellation” inden. For hvis dén skulle vente på sig ville det i sig selv også være tragisk!

For med “The Constellation” har Danmark fået sig et blackened death metal band af utroligt høj karat. Med stor selvsikkerhed og præcision får Abscission tæsket sig igennem EP’ens 30 minutter til UG.

Pladens højdepunkter, “Blackness” samt “Open Your Eyes” ligger sig et sted mellem Gojira og Behemoth, hvor især inspirationerne fra sidstnævnte er mest gennemtrængende. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men jeg har stadig på fornemmelsen af Abscission stadig er ved at finde sig selv, så deres lyd bliver måske en kende monoton hen imod slutningen af EP’en.

Abscission har udgivet en utroligt stærk debut her, og jeg ser utroligt frem til at følge dem i fremtiden! For talentet og formatet har de satme styr på!

8-penta

 

 

 

Links:

Abscission’s Facebook side